Coaching

Kern bij coaching is leren. Teams en medewerkers doen dit op eigen wijze. Heeft u zicht op hoe u of uw team leert? Wat gaat er vanzelf, en wat blijft ongeleerd? Bij leren hoort reflecteren. Hoe doet u of uw team dit? De coach staat naast u en kijkt mee naar uw ervaringen. En spiegelt hoe u leert. Wat is uw doel, hoe maakt u dat duidelijk en welk effect heeft dat? Op directe en speelse wijze die aansluit bij uw medewerkers en organisatie verzorgt Bentlage Communicatie coaching.
Eigenzinnig en met resultaat.

Teamcoaching
Teamcoaching betekent met elkaar onderzoeken hoe de situatie in elkaar zit.
Een paar onafhankelijke ogen kijken mee en spiegelt wat een team denkt, vindt. En geeft terug hoe een team zich gedraagt en zo meewerkt aan hun situatie.
Teamcoaching gaat ervan uit dat het antwoord op de vraag in het team aanwezig is.
Wat is er nodig om de teamkracht weer optimaal in te zetten.

Teams in trouble
: als het wrijft en knettert of net verstild is en ongemakkelijk: welkom!

Individuele coaching

Coaching gaat uit van de leervraag van de werknemer. We onderzoeken de situatie en de leervraag en en gewenste resultaten. Waar wringt de schoen? Wat houdt de bestaande situatie in stand? Wat is er nodig de eigen antwoorden te vinden? Door de overtuigingen en reactiepatronen bewuster te maken, ontstaat vanzelf ruimte voor verandering.
Nieuw is individuele coaching met Mindfulness.


Begeleide intervisie
Leren van en met elkaar op methodische wijze. Hierdoor ontstaat meer samenwerking, een betere probleemanalyse en oplossing. Intervisie komt het werkplezier en de sfeer ten goede. Begeleide intervisie is een effectieve vorm van overleg en deskundigheidsbevordering. De begeleider ondersteunt bij het aanleren van benodigde competenties en nieuwe vaardigheden.

Workshops
Voor wie? Coaches, trainers, intervisoren en begeleiders. In company en open inschrijving.

Workshop Werken met Beelden              hoe je "werken met beelden" inzet in je begeleiding 
Workshop Je lijf liegt niet, je kop wel!    hoe je je communicatie versterkt door de inzet                                                                           van waarnemen en lichaamstaal

Treffend!
Dat beogen we met coaching. Met blijvend resultaat. We bespreken graag met u welke mogelijkheden u ziet.