Training Mindfulness - Communicatie - Teambuilding

Training Mindfulness
Met onverdeelde aandacht aanwezig zijn in het moment, opmerken en kiezen om in het nu te zijn, zonder streven en oordeel, daarover gaat Mindfulness.
Mindfulness vergroot je persoonlijke efficiëntie, je staat krachtiger in je werk en leven. Je  communicatie met klanten en collega's wordt constructiever. Je leert beter omgaan met stress en je concentratievermogen neemt toe. Door bewuster te worden hoe je denkt kun je er anders mee omgaan en creëer je meer vrijheid en ruimte.

Wat zijn de mogelijkheden in trainingen Communicatie en Teambuilding?
Kern bij de in company trainingen is het versterken van de communicatie: Wat is uw boodschap, hoe maakt u deze duidelijk en met welk effect. Op directe en speelse wijze die aansluit bij uw medewerkers en organisatie verzorgt Bentlage Communicatie haar trainingen. Anders en met effect.

Communicatie:

Communiceren is een kunst, vaak denken we dat we duidelijk zijn. Alleen hebben de ander en u het over hetzelfde? Een duidelijke boodschap, inhoud en betrekking, verbaal en lichaamstaal, doel en belang zijn ingrediënten van de training Communicatie.

Omgaan met agressie en grensoverschrijdingen:
Wat is voor u grensoverschrijding en agressie. Wat doet het u en kunt u aan de klant duidelijk maken wat u wel en niet wilt. Zo reageren dat uw veiligheid, die van de klant en de werkomgeving bewaard blijft is het uitgangspunt voor de training omgaan met grensoverschrijding en agressie.

Teambuilding:
Sportprestaties maken duidelijk dat een team iets anders is dan een groep mensen. Iedereen kent wel een teamervaring die uitsteeg boven het kunnen van de individuele leden. Hoe ontstaat die chemie? Hoe zorgt u met uw team ervoor dat ieders kwaliteiten omgezet worden in teamsfeer en teamprestaties? In de training teambuilding creëren we ervaringen waarvan u achteraf ervaart:
dít doet ertoe.

Geboeid? Heeft u andere wensen dan u gelezen hebt?
Graag ga ik met u in gesprek om een training zó vorm te geven dat deze aansluit bij uw doelen en het eigene van uw organisatie.