Workshops

Om de vaardigheden als coach, trainer, intervisor, begeleider of medewerker aan te scherpen heeft
Bentlage Communicatie meerdere workshops ontwikkeld:

  • Workshop Werken met beelden                     verrassend en krachtig
  • Workshop Werken met Mindfulness             over de opbrengst van actieve concentratie
  • Workshop Het lijf liegt niet, de kop wel!       over non-verbale communicatie effectief inzetten

Workshop Werken met beelden mbv Natuurlijk! en meer enof Zielzin
Beelden inzetten als methode heeft een krachtig effect, het tempo en de energie in de groep krijgen een stimulans, het geeft een verrassingseffect. Beelden helpen om de innerlijke beelden van deelnemers te activeren en verwoorden waardoor er meer diepgang in de groep ontstaat .             

Door het werken met beelden creëert u een leeromgeving die ruimte geeft aan de rechterhersenhelft en daarmee aan creativiteit en intuïtie. Het uiten en onthouden van belangrijke zaken gaat gemakkelijker met beelden dan woorden. In deze speelse en interactieve workshop oefent u als speler en begeleider met diverse werkvormen die u individueel of in groepen kunt benutten. Na de workshop kunt u het spel professioneel inzetten in uw werk of organisatie.

Workshop Werken met mindfulness in werk!
Deze workshop richt zich op de voordelen voor medewerkers om te focussen en te ervaren om bewust in het moment te zijn. We proeven aan verschillende oefeningen uit mindfulness en kijken hoe deze in de werksituatie toe te passen. Ervaar wat actieve concentratie aan stressreductie en ontspanning genereert. Een avontuur!

Workshop Het lijf liegt niet, de kop wel!
We communiceren voor 92% met lichaamstaal en stemgebruik! 8% is met woorden en daaraan wordt een enorme waarde toegekend in onze westerse cultuur. Wilt u meer halen uit uw 92% als coach, trainer en begeleider?
In de workshop Het lijf liegt niet, de kop wel! gaan we praktisch aan de slag met het versterken van uw lichaamstaal en stemgebruik. Verrassend!

Interesse?
Bentlage Communicatie verzorgt workshops voor medewerkers, voor coaches, trainers en begeleiders.                                                   
Voor in company workshops: Het programma wordt toegespitst op uw wensen. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.